معنی ابلاغیه چیست و به چه دلیل این پیام برای من ارسال شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱,۳۰۳ #19128521

با سلام و خسته نباشید . امروز پیامکی با این متن برای من ارسال شده : پرونده شما به شماره ...و شماره بایگانی .... به شعبه ۱۱۰ کیفری کرمان ارجاع شده . با اینکه ماه آبان سال گذشته پرونده قرار نهایی اش و با منع تعقیب صادر شده ولی امروز این پیامک برای من ارسال شده. و میخواهم بدانم معنی این پیامک چیست و به چه دلیل این پیام برای من ارسال شده. ممنون میشم که جواب من را بدهید

مشاوره حقوقی تعزیرات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ودرود.ابلاغیه درواقع فرایندی قانونیست که برابرآن مخاطب را ازنتیجه وتشریفات دادرسی و پرونده مطلع مینمایند.وبهترین راه جهت اینکه به تمام سوالات وابهامات برسیدمراجعه به شعبه مربوطه میباشد.ویامیتوانیدبه دفترخدمات الکترونیک قضایی مراجعه وازمفادموضوع مطلع شوید.

با سلام جای هیچ نگرانی نیست می توانید از طریق دفاتر خدامت قضایی ابلاغیه را مشاهدهنمایید

سلام و ارادت، حتما نیاز می باشد که علت صدور قرار منع تعقیب سال گذشته چه بوده، لکن این پیامک حکایت در بازگشایی مجدد پرونده با کشف دلایل تکمیلی جدید دارد، لذا اگر نگران هستین با مراجعه به شعبه مذکور از کم و کیف آن مطلع گردید

سلام دوست عزیز منتظر ابلاغ جدید باشید بعد به سامانه ثنا وارد شوید و محتوای پرونده را رویت نمایید یا از طریق کافی نت یا دفاتر الکترونیکی قضایی موفق باشید

باسلام منتظر باشین تا با یک پیامک دیگر به شما اطلاع داده شود که در سامانه ثنا هم ثبت شده و به شما ابلاغ شده است تا بتوان موضوع را پیگیری نمود

با سلام
ابلاغ در واقع فرایندی قانونی است که به موجب آن بایستی مخاطب را از مفاد دادرسی و تشریفات آن مطلع نمود . زمانی که دعوایی برای نخستین بار در دادگستری مطرح می شود و پرونده ای برای آن تشکیل می شود ، اولین دستوری که از طرف دادگاه صادر می شود ، ابلاغ یک نسخه از دادخواست به خوانده دعوی می باشد که به آن ابلاغیه گفته می شود.
به احتمال زیاد همان پرونده قبلی شماست که به دلایلی ارجاع شده زیرا در صورت پرونده جدید بایستی به شما ابلاغ میشد شکایتی علیه شما در شعبه فلان مطروحه شده است .