با حذف زندان مهریه؛ طلاق برای زن چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۴ #19077039

سلام
طی قانون یک ماه پیش که گفتن مرد تمکن مالی نداره نمیره زندان برا مهریه خب پس زنی که شوهرش مال نداره مهریه نمیده چون زندان نمیره تکلیفش برا طلاق چیه؟ اقا طلاق نمیده چون تحت فشار نمیره و عملا تقاضای باج میکنه برا طلاق
ایا ما زنا به عنوان نیمی از جمعیت ایران شهروند مخسوب نمیشیم قاطی ادم حساب نمیشیم قاطی موحود زنده حساب نمیشیم الان جسارتا و بلانسبت حیوونا حیات وحش هم یه سری حق حقوق دارن که زن هیچکدومشو نداره
چه جوری طلاق بگیریم تکلیف چیه؟؟؟؟؟
خب وقتی حقی از ما سلب میشخ باید ما به ازاش بهمون بدن مهریه رو از جانب خودشون بخشیدن برا کسی که مال نداره خب باید طلاقمون ازاد شه چه وضعشه پر شده تو دادگاه زن بلاتکلیف نه انصافه نه وجدانه نه عدالت الان حیوانات حیات وحش حق حقوق دارن که زن به عنوان انسان هیچی نداره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، شما برای طلاق دو راه دارید، اثبات عسروحرج و تخلف از شروط ۱۲ گانه عقدنامه، در خصوص مهریه هیچ ارتباطی با طلاق وجود ندارد، چنانچه اعسار داده باشند و پذیرفته شده باشد، تقسیط خواهد شد، اگر هم مالی داشته باشند که توقیف می‌گردد و چنانچه نپردازند میتوانید حکم جلب ایشان را بگیرید.

درود
این مباحثی که مطرح کردید کاملا از هم جدا هستند ،مهریه حق دینی است و عدم توانایی زوج در پرداخت آن ارتباطی با طلاق ندارد .
برای طلاق دلایل محکمه پسندی لازم است مانند اثبات عسر و حرج یا تخلف از شروط ضمن عقد نکاح.

اگر دلایلتان محکمه پسند باشد میتوانیدطلاق بگیرید.

شما میتوانید با اثبات عسر وحرج طلاق بگیرید نه از طریق مهریه تحت فشار بگذارید

درود
اگر اقساط مهریه را نپردازد می توانید جلب بگیرید.

آره ریاست محترم قوه قضاییه باتوجه به تروم اقتصادی که سکه از یک میلیون به ۱۵ میلیون رسیده و از طرفی سواستفاده برخی از این موقعیت دستور دادن مردی که نمی توانست یکمیلیون سکه را بده وسالها در زندان بسر می برد چطور می تونه سکه ۱۵ میلیونی را بده لذا از دادکاهها خواست این موارد را در نظر بگیرند و کسی بی گناه در زندان نماند
گرفتن طلاق روش های مختلفی دارد از جمله عسر و حرج و .....
پس مطالبه مهریه را با طلاق قاطی نکنید

البته قانونی دال برحذف حبس ازعدم پرداخت مهریه نیست این یک استنباط استباهه فقط یه بخشنامه است برا شرایط کنونی وگرنه می توانید تاقاضی جلب نمایید