به چه صورتی میتونیم درخواست شناسنامه و مدارک بکنیم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۸ #18958793

سلام وقتتون به خیر
پدربزرگم پدر من رو به فرزندی گرفته و براش شناسنامه گرفت حدود سال های ۱۳۵۰ ، ۱۳۵۱
چند سال پیش بخاطر یک سری اختلافات با عموهای ناتنی من رفتن شکایت کردن و ما هم شکایت کردیم دیوان عدالت رای بر آزمایش دی ان ای داد و چون پدر من فرزن خونده بود ما هم آزمایش رو انجام ندادیم، و مدارک پدرم رو باطل کردن که بعد از اون مدارک ما بچه ها هم باطل شد الان با توجه به این مواردی که گفته شد ما به چه صورتی میتونیم درخواست شناسنامه و مدارک بکنیم آیا از طریق فرزندان مادر ایرانی باید اقدام کنیم یا به طریق دیگری این کار انجام میشه
لطف کنید اگر راهی هست به صورت دقیق و کامل توضیح بدید
با تشکر

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پیگیری و صدور شناسنامه در صلاحیت اداره ثبت احوال میباشد و شما از این طریق پیگیری نمایید

بادرودوسلام به ثبت احوال مراجعه پیگیری نمایید.

درود
پیگیری این موضوع در صلاحیت ثبت احوال است .

با سلام، چون مادر شما ایرانی است می توانید شناسنامه خود را دریافت کنید از طریق اداره ثبت

به اداره ی ثبت احوال مراجعه کنید

سلام از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

درود
از ثبت احوال پیگیری بفرمایید.