خواهرم از من با عنوان توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت نموده، خودم به دادگاه مراجعه کنم یا وکیل بفرستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #18892185

سلام
من با خواهرم درگیر شدم و بعلت توهینی که کرد عصبانی شدم و کتکش زدم و از من بعلت ضرب شتم عمدی و توهین شکایت کرده و در حضور بازپرس به کتک کاری اعتراف کردم ولی توهین را کتمان، اما ابراز پشیمانی نمودم.
الان پرونده جهت رسیدگی در دادگاه می باشد، اول حکم چیست؟
و دوما اگر خودم مراجعه کنم بهتر است یا وکیل به جلسه دادگاه بفرستم؟
ممنون از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که اقرار کرده اید ، دادگاه شما را محکوم به پرداخت دیه می کند اما می تواند از لحاظ جنبه عمومی به شما برائت دهد . هم می توانید خودتان شرکت کنید و هم وکیل معرفی کنید . بهتر است که قبل از جلسه دادگاه رضایت خواهرتان را اخذ کنید .

سلام
در خصوص اینکه خودتان بروید یا وکیل بگیرید صاحب اختیارید
ولی آنچهزکه اهمیت دارد این است که شما اقرار نمودید و این موضوع اتهام شما را اثبات می کند.
در خصوص مجازات نیز حسب اینکه چه مقدار جراحت به خواهرتان وارد شده ممکن است به دیه، شلاق، حبس یا جزای نقدی محکوم شوید.

در صورت اثبات جرم حبس دارد ولی احتمال اینکه با یک سری شرایطی در مراحل تجدیدنظر و پس از آن حبس تبدیل و تخفیف بپذیرد و یا تعلیق شود وجود دارد، در صورت امکان از خواهرتان دلجویی کنید و رضایت وی را فراهم کنید.