به دادگاه شکایت کرده و مدعی شده مبلغ ۱۴۰ میلیون وجه نقد بصورت دستی به من داده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۷ #18882117

با سلام.شخصی از بنده به دادگاه شکایت کرده و مدعی شده مبلغ ۱۴۰ میلیون وجه نقد بصورت دستی به من داده.مستنداتش هم دو شاهد که من تا حالا ندیدمشون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهود ایشان را جرح نمایید .از شهود تناقضات را اشکار و شهادتشان را بی اعتبارکنید .

با درود شهود را به چالش کشیده و جرح نمایید، النهایه تصمیم با قاضی مربوطه است

درود
در جلسه رسیدگی با اجازه قاضی دادگاه سوالات خود را از شهود بپرسید و موضوعی که در خصوص آن شهادت می دهند به چالش بکشانید تا شهادت آنها مورد پذیرش واقع نشودـ

سلام، شهود ایشان را جرح نمایید تا با اظهارات ایشان و تناقض در صحبتهایشان بی اعتباری شهادتشان مشهود گردد.

شما می توانید با جرح شهود و ایراد وارد نمودن به شهود ایشان از خود دفاعیات لازم را انجام دهید

سلام.
بار اثبات دعوا با طرف شماست و چنانچه مدعی هستید شهادتشان خلاف واقع است میتوانید درجلسه دادگاه از شهود بصورت جداگانه درخصوص زمان، مکان،مبلغ ریالی آن و نحوه ی تحویل و.... سوالاتی را مطرح تا تناقضات احتمالی شهود برای دادگاه محرز شود.

درود
با اجازه قاضی با پرسیدن سوالاتی از شهود تناقضات را پیدا و شهادتشان را بی اعتبار نمایید .