گفته است که چون هنوز اختلاف وجود دارد پرونده را باز نگه میدارم و این شخص هنوز با من در ارتباط است، آیا چنین حقی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #18822880

با سلام
۵ ماه پیش مهریه ام را به اجرا گذاشتم و بعد از تشکیل پرونده و بستن حساب های شوهرم صلح کرده و پرونده را بستم. بعد از یک ماه خانمی با من تماس گرفته و میگوید در خصوص پرونده مهریه مشاور دادگاه می باشد و از من سوال کرد چرا پرونده را بسته ای و من گفتم چون صلح کردیم ولی این شخص به من گفت چون هنوز اختلاف وجود دارد پرونده را باز نگه میدارم و این شخص هنوز با من در ارتباط است.
آیا همچین شخصی از لحاظ قانونی وجود خارجی داد یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان اینکه تماس گیرنده مشاور مربوط به پرونده بوده باشد وجود دارد

سلام، ‌‌‌شم کارهای حقوقی خود را ازطریق ابلاغ انجام بدهید

زمانی که پرونده حقوقی تشکیل می شود باید منتج به صدور رای (اعم از قرار یا حکم ) شود لذا تا زمانی که رای نهایی صادر نشده باشد پرونده در جریان است. با توجه به اینکه شما چه زمانی تصمیم به استرداد دعوا داشته باشید قرارهای مختلفی ممکن است صادر شود (قرار ابطال دادخواست،قرار رد دعوی ،قرار سقوط دعوی و حتی رای به بی حقی خواهان)که هریک آثاری دارد.
در خصوص تماس تلفنی باید اعلام کرد که طبق قانون در دادگاه خانواده یک خانم که دارای شرایط خاص می باشد به عنوان مشاور حضور دارد و در صدور رای به قاضی مشاوره می دهد ولی این نکته را فراموش نکنید هیچ یک از امور اداری و حقوقی و مالی خود را ترجیحا از طریق تلفن انجام ندهید چرا که ممکن است مورد سواستفاده قرار بگیرید. لذا از طریق شماره پرونده خود از طریق سایت عدل ایران آخرین وضعیت پرونده را خود رابررسی کنید و اگر موفق نشدید به شعبه مراجعه نمایید.