استفاده از حیاط مشاع به عنوان پارکینگ امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵,۳۷۷ #18802

یک ساخنمان 3 واحده که برای آن پارکینگ بر اساس پروانه شهرداری در نظر گرفته نشده و ساختمان شمالی است و در حیاط مشاعی فقط جای 2 دستگاه خودرو وجود دارد که 2 نفر از مالکین از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده می کنند . و برای اینجانب مزاحمت ایجاد می کنند .
چگونه پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی وقف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر هیچ یک از مالکین حق استفاده اختصاصی در مشاعات ساختمان را ندارند مگر با اجازه ی همه ی ذی نفعان. بنابراین در این مورد پارک کردن در حیاط که جزو مشاعات است تخلف و ایجاد مزاحمت است و می توانید از طریق شورا، رفع مزاحمت را بخواهید

اگر برای آنان در سند خرید ب عنوان استفاده پارکینگ قید شده باشد می توانند والا مزاحمت هست می توانید جلوگیری ودر صورت امتناع دادخواست مزاحمت بدادگاه بدهید

سلام هر قسمت از آپارتمان که جزو مشاعات می باشد قابل استفاده اختصاصی هیچ یک از اعضای آپارتمان نمی باشد مگر با رضایت دیگر اعضا که جزو اکثریت باشند

همانطور که میدانید مشاعات قابل تملک نیست. اما برای اطمینان پیدا کردن از این موضوع میتوان سند مالکیت شخصی که ادعای حق میکند را بررسی کرد.
در هر صورت با توجه به رضایت نداشتن شما به عنوان عهدی از مالکان ساختمان که در مشاعات محق هستید،میتوانید دادخواست مزاحمت را برعلیه دو مالک دیگر مطرح نمایید.

با سلام و احترام
موضوع را به مدیر ساختمان اطلاع دهید
در صورت عدم پیگیری شکایت کنید

به دلیل اینکه حیاط جزء مشاعات ساختمان میباشد لذا هیچ یک از واحدها بدون رضایت دیگر مالکین نمیتواند استفاده شخصی کند و یا خودرو خود را در حیاط پارک کند که در این صورت میتوانید ابتدا به اطلاع مدیر ساختمان رسانده و سپس از طریق شورای حل اختلاف علیه ایشان شکایت کنید.