پیگیری کلاهبرداری چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۸ #18593732

سلام، ۲ماه پیش در گیلان جهت فروش گاو به مبلغ ۲۰م،ت در دیوار آگهی زدم.
خریداربه منزل بنده آمد و ۵م پول نقد به همراه چک ۱۵م برای ۲روز بعد به من داد وگاو رابرد.
بعد از ۲روز بانک گفت چک بلامحل وحساب مسدود هست.
امروز به کمک دوستان باتوجه به داشتن شما ره ماشین پراید آن شخص متوجه شدم که صاحب ماشین وماشین در زنجان هستند و ماشین مبلغ ۸تومن جریمه دارد، هنوز هیچ اقدامی نکردم لطفا راهنمایی کنید. ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور چک توسط صادر کننده اگر حساب مسدود باشد جرم میباشد و برای چک میتوانید طرح شکایت کیفری کنید برای باقی وجه هم میتوانید دادخواست مطالبه ثمن طرح کنید.

می بایست در خصوص مطالبه وجه چک اقدام نمایید

با سلام
شکایت کلاهبردای علیه ایشان با شرح ماوقع ثبت بفرمایید و پلاک ماشین را هم اعلام کنید هر کجا باشد پیدا می کنند و اگر شهرستان باشد نیابت داده می شود آنجا

سلام میتوانید چک را برگشت و به صورت کیفری اقدام کنید