مزاحمت در روابط شخصی میان اقراد قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #18493162

من حدود دو سال پیش در شرکتی استخدام شدم و به مرور متوجه شدم تمام مکالمات و رفت و آمدهای شخصی و خانوادگی و حتی شبکه های اجتماعی اینجانب در کنترل آنها می باشد و همچنین به مرور فهمیدم آنها جزو دراویش مشهور می باشند که احتمال دارد تمام این کنترلها با استفاده از نیروهای ذهنی آنها صورت می گرفته، به صورت گروهی تمام کارمندان ان شرکت با هم ارتباط ذهنی داشتند و به روح و روان افراد دیگر از جمله کارمندان جدیدالورود تجاوز غیراخلاقی می کردند. زمانی که متوجه این موضوع شدم به من آسیب ذهنی شدیدی وارد شد طوری که دیوانه وار کنترل ذهن خودم رو از دست داده بودم و زندگی عادیم مختل شده بود. تا به اونجا رسید که همین یک ماه پیش استعفای خودم رو نوشتم و خارج شدم...که البته همچنان مزاحمت ها و تجاوزهای ذهنی این افراد در روابط بین فردی اینجانب محسوس می باشد.
سوالی که داشتم این هست که آیا این نوع تجاوز به حریم شخصی افراد و آسیب های روحی وارده از طریق مراجع قضایی و قانونی قابل پیگیری هست و اصلا چنین مسائلی قبلا سابقه داشته؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
چنین چیزی قابل اثبات نمیباشد .

با درود فراوان

باسلام ایجاد مزاحمت جرم می باشد منتها در مورد شما اثبات آن بسیار مشکل می باشد ولی چنانچه روانشناسان و همچنین پزشکی قانونی این موضوع را تایید نباید قابل پیگرد قانونی می باشد