سقف بیمه شخص ثالث برای راننده چقدره؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۹۸ #18473205

سلام همسر بنده تصادف کرد و به جدول برخورد کرد و از ناحیه دست دچار آسیب شدید و جراحی میخواستم بدونم بیمه شخص ثالث دیه میده شکایت کردم و اینکه میشه همزمان از بیمه شخص ثالث و بیمه تکمیلی و بیمه عمر استفاده کرد

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانید ازبیمه مطالبه نمایید.

با درود بیمه گر تا سقف تعهدات خود می‌بایست خسارات جانی شمارا جبران نماید. مالی هم تا حدود تعهدات

سلام بله میتوانید از شرکت بیمه مطالبه کنید

درود . خسارات تا سقف از بیمه قابل وصول میباشد و با توجه به قرارداد بیمه تکمیلی و عمر میتونید مطالبه کنید

سلام
بله به راننده پرداخت میگرددسقف دیه راننده نرخ دیه ماه غیرحرام ۴۸۰میلیون می باشدوامکان استفاده هم زمان بیمه عمروتکمیلی وجودداردودرصورت داشتن پوشش نقص عضو در بیمه نامه عمر میتوانید از این پوشش نیز استفاده کنید

سقف تعهدات شرکت بیمه بستگی به بیمه نامه و قرارداد فیمابین دارد.

دیه از بیمه قابل مطالبه بوده و سقف تعهد بستگی به بیمه مربوطه خواهد داشت