ایا امکان طلاق از طرف زوجه می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۶ #18457552

سلام
زوج هستم که سه سال پیش به دلیل جراحی که برای برداشتن تومور مغز و شیمی درمانی و پرتو درمانی مغز انجام دادم در راه رفتن مشکل دارم و تعادل ندارم ، اما اینگونه نیست که نیاز به عصا داشته باشم ، بنده رانندگی و حتی دوچرخه سواری هم می کنم و اکنون در حال تحصیل دانشگاه می باشم که نمره اول دانشگاه هستم .
وکیل همسرم تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج کرده و عنوان کزده که به سختی راه می روم و حتی به سختی صحبت می کنم و عنوان کرده که در یکی از جلسات من را دیده که توان راه رفتن و صحبت کردن را نداشتم که کاملا دروغ است چون تا بحال من در هیچ جلسه ای با وکیل همسرم رو به رو نشدم و اصلا یک دیگر را ندیدم .
ایا به صرف صحبتهای وکیل همسرم ، و همچنین تایید پزشکی قانونی به اینکه من در راه رفتن دچار مشکل و عدم تعادل هستم می تواند عسر و حرجی برای زوجه باشد و حکم طلاق صادر گردد؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نامه پزشکی قانونی و ادعاهایی که از جانب همسرتان مطرح میشود برای قاضی رسیدگی کننده لازم الاتباع نیست و در صورتی که قاضی تشخیص دهد بیماری شما به نحوی است که زندگی زناشویی را مختل مینماید آن موقع به دلیل عسروحرج حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود.

سلام
به صرف گفته همسر شما و وکیل ایشان عسر و حرج اثبات نخواهد شد؛ نامه پزشکی قانونی هم یکی از مدارک است که حسب مورد می تواند دعوا را اثبات کند یا منجر به رد دعوی شود.

اولا اینکه این موضوع علاوه بر تایید و بررسی از سوی دادگاه توسط بزشکی قانونی نیز بررسی میگردد دوم اینکه باید اثبات شود به فرض اینکه مشکلات حرکتی و تکلم دارید آیا باعث عسر و حرج همسرتان میشود یا خیر که با توصیفا شما بعید است

با سلام
اگر عدم توانایی شما باعث شود که همسرتون در تنگنا قرار بگیرد و بتواند اثبات کند احتمال دارد که بتواند نظر قاضی را جلب کند برای طلاق اما اگر شما غیر این تصور می کنید می تواند خلافش را اثبات کنید قاضی صرف گفته های وکیل حکم نمی دهد

با درود موارد عسر و حرج آمده در قانون حصری نیست بلکه تمثیلی است بستگی به تشخیص پزشکی قانونی دارد و تایید دادگاه به صرف داشتن تومور مغزی برای زوجه حق طلاق ایجاد نمی‌شود

سلام با آنجه که در توضیحات آمده موجبات عسروحرج نخواهد بود