میخوام طلاق بگیرم؛ گفتن باکره ام، چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۶ #18212278

با سلام و خسته نباشید.من ۵ ماهه عقد کردم و چندین بار رابطه کامل با همسرم داشتم و الان میخوام طلاق بگیرم.من پیش متخصص زنان که رفتم گفتن باکره ام و اسیبی به بکارتم وارد نشده در صورتی که من رابطه کامل داشتم.میخواستم بدونم پزشک قانونی هم نمیتونه تشخیص کامل؟ بدهمن الان با نظریه دکتر نمیدونم تو درخواست پزشک قانونی چی بنویسم که باکره ام یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

بکارت شما تاثیری در طلاق نداشته و در موضوعاتی چون نوع طلاق، میزان مهریه و... موثر است.

طلاق از سوی زوجه مستلزم اثبات عسر و حرج غیرمتعارف وفق ماده ۱۱۳۳ ق.م است.

موضوع از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص خواهد بود لاکن در صورت باکره بودن می توانید از حق حبس استقاده کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، خیر پزشکی قانونی رابطه رو تشخیص خواهد داد

امکان دارد که پزشک به دلیل نوع بکارت شما قادر به تشخیص رابطه نباشد ولی حتی در صورت حلقوی بودن بکارت ف پزشکی قانونی میتواند رابطه را تشخیص دهد .

شرایط طلاق ، چه دردوران عقد وچه پس ازآن تفاوتی ندارد بطورکلی بستگی به دادخواست طلاق شما بدلیل خاصی که مطرح میکنید دارد و ودرصورت باکره بودن حق حبس دارید ونیمی ازمهریه به شما تعلق میگیرد

باسلام
می توانید به پزشک قانونی مراجعه نمائید.باتوجه به اینکه ممکن است پرده بکارت ازنوع حلقوی باشد لذا اثبات این موضوع کمی سخت تر از سایر موارد می باشد.