آیا راهی هست بنده بتونم خونه خودم رو دوباره بدست بیارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #18081201

با سلام

پدر خانم بنده به دلیل عدم توانایی مالی یه واحد مسکن مهر نیمه تمام رو به بنده دادن(ایشون به دلیل عدم پرداخت معوقات طبق تصمیم هیئت مدیره عضو اخراجی بودن)،من هم طی توافق با هیئت مدیره معوقات رو پرداخت و نسبت به تکمیل خونه اقدام کردم،کلیه فیشهای پرداختی به نام بنده می باشد،خانم بنده اصرار زیادی کردن که هر طوری شده شما باید این خونه رو به اسم من بزنید تا من پشتم به شما و زندگی گرم بشه،من راضی نشدم،حتی دو نفر از افراد فامیل هم در حضور ایشون با من خیلی صحبت کردن تا برای بقای زندگی شما این خونه رو به اسم ایشون بزن،البته مسکن مهر دارای سند نمی باشد و بعد از پایان کار سند ارائه میگردد،کاری که بنده کردم به این شکل بوده که با مراجعه به دفترخانه مدارک رو به ایشون منتقل کردم تا بتوانند از وام مسکن مهری استفاده بکنن، ایشون هم نهایت بعد از ۶ ماه بنده رو از خونه بیرون کردن و درخواست مهریه دادن،خونه ای که تمام زحماتش رو من کشیدم و ایشون هیچ نقشی در این بین نداشتند و بنده فقط از سر دلسوزی و پابرجا بودن زندگی به اسم ایشون زدم.

آیا راهی هست بنده بتونم خونه خودم رو دوباره بدست بیارم؟

تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه درخصوص برگرداندن خانه راهی نیست.اما هزینه ها با ارایه مدارک قابل استرداده

سلام . در خصوص برگرداندن خانه راهی نیست . اما هزینه تعمیرات اگر اثبات کنید بدهکار نبوده اید می توانید مطالبه نمایید .

با سلام و احترام
می توانید بابت وجوه پرداخت با ارایه سند درخواست استرداد نمایید

با سلام متاسفانه راهی برای استرداد خانه وجود ندارد میتوانید وجوه پرداختی را چنانچه سند محکم داشته باشید مطالبه کنید.