آیا سنوات کارگر براساس تاریخ بیمه محاسبه میگردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۵ #17912562

با سلام و احترام
بنده در شهریور ۱۳۹۳ در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم، الان درخواست سنوات دادم اما شرکت سنوات بنده را از شهریور ۱۳۹۴ محاسبه کرده است، علت را جویا شدم و گفتن از زمانی که شما بیمه شدید سنوات را محاسبه میکنیم(یعنی یکسال سنوات من داره پایمال میشه)
آیا اینکه سنوات براساس تاریخ بیمه محاسبه میگردد قانونی است؟
تکلیف یکسال سنوات من که داره پایمال میشه چی میشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود سنوات براساس حقوق دریافتی محاسبه میگردد

بایستی برای زمان اشتغال به کارتان شاهد معرفی نمایید تا از سال ۹۳ محاسبه شود .

با درود پاداش سنوات مربوط به زمان پایان قطع همکاری شما با کارفرما است و از زمان شروع رابطه کاری شروع و با پایان آن خاتمه می یابد.

سلام .
سنوات را محاسبه پاداش پایان کار براساس قانون کار محاسبه وی شود . فکر می کنم منظور سابقه کار مد نظر شماست.
که بستگی دارد
سابقه کار به چه منظوری نیاز هست..
معمولا سابقه کار رسمی را بر اساس سابقه بیمه محاسبه و گواهی می کنند .سوال شما مبهم است.

سنوات پاداش پایان کار است که بر اساس مدت کار محاسبه می شود.