مهلت تامین خواسته تا چه مدت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #17536440

سلام اینجانب به خاطر سفته ۱۰ میلیونی شکایت کردم چون اون کسی که به من سفته داده بود راننده بود و تو تصادف که مقصر شناخته شد فوت شده و بیمه، ۲۳۰ میلیون دیه برای راننده در نظر گرفته شده ولی چون من در دادخواست برای فرزندان صغیر ولی قهری تعیین نکرده بودم و نام متوفی را هم قید کرده بودم قاضی عدم استماع داد، و برای مبلغ سفته تامین خواسته داده بودم. و مجبور شدم دوباره شکایت کنم این بار هم ولی قهری صغیر رو مشخص کردم و متوفی را جزو خوانده ننوشتم فقط وارثان فرد فوت شده و دادسرا به خاطر قیومیت صغیر ها جزو خوانده قرار دادم و دادخواست دادم ولی برای این پرونده تامین خواسته نگرفتم آیا تامین خواسته من ارزش دارد یا باید دوباره تامین خواسته بدم، فعلا چون روال کاری بیمه طول کشیده هنوز جواب تامین خواسته از جانب بیمه چیزی نگفتن یعنی جوابی ندادن فعلا، آیا باید دوباره تامین خواسته بدم؟؟
ممنون از همه

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلامو احترام تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده است در خواست تامین خواسته می توانید اقدام نمایید ضمن اینکه با توجه به در خواست تامین خواسته قبلی در صورتی که کلیه تشریفات قانونی آن انجام شده است به نظر کافی می باشد