دادگاه برای تغییر اسم قرار رد دعوی صادر کرده است تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۷۸ #17469687

سلام برای تغییر اسم دادخواست داده بودم که دادگاه به موجب بند ۴ ماده ۸۴ قانون مدنی :دعوا متوجه خوانده نمی‌شود قرار رد دعوی صادر کرده لازم به توصیح که شناسنامه در شهرستان صادر شده و بنده در مرکز استان دادخواست داده بودم ولی آیا به موجب ماده ۴ قانون ثبت احوال مگر در محل اقامتگاه شخص نمی‌توان دادخواست داد ؟من اگه اعتراض کنم چی باید بنویسم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به طرفیت اداره ثبت احوال می بایست طرح دعوی نمایید

سلام وقت بخیر
شکایت خود را به طرفیت اداره ثبت احوال ارائه نمایید

درود علیه اداره ثبت احوال شکایت نمایید

با درود علیه اداره ثبت احوال محل سکونت باید دادخواست ارائه بدهید.

با سلام.
علیه اداره ثبت احوال محل خود دادخواست دهید

با سلام
مطابق استناد دادگاه ظاهرا شما دعوی را بطرفیت ثبت احوال مرکز استان انجام داده بودید که رد شد. شما در همان مرکز استان اما علیه ثبت احوال شهرستان موردنظر دعوی تان را مطرح نمایید...

علیه اداره ثبت احوال محل سکونت باید دادخواست ارائه بدهید.