نوشت که دو دانگ را به من داده چند شاهد هم امضا کردند؛ میگه نمی‌دم آیا من میتوانم کاری کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۴ #17302292

پدر من ده سال پیش دو دانگ از یک ملک را به من داد به این صورت یک برگه را کامل نوشت که دو دانگ را به من داده چند شاهد هم امضا کردند ولی حالا برگه را برداشته و میگه نمی‌دم آیا من میتوانم کاری کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بله به استناد شهادت شهود قابل رسیدگی است لیکن باید شرایط بررسی شود

با درود مستندا میتوانید اقدام فرمایید توجه داشته باشید ادله محکمه پسند باشد

درود بر مخاطب گرامی
باید بررسی شود که در آن کاغذ چه مطلبی دقیقا نوشته شده است آیا بیع بوده یا هبه.اگر به صورت هبه بوده پدر می تواند پس بگیرد.با استناد به
شهادت شهود پیگیری نمایید.

دادخواست اثبات بیع به استناد شهادت شهود مطرح کنید.

در این خصوص موضوع تنها با شهادت شهود قابل اثبات است

چون تنها مدرک شما شهود بوده اند باید مستند به همان شهادت شهود حسب مورد اثبات بیع یا هبه کنید.

با سلام
یکی از شرایط صحت و اعتبار عقد هبه قبض مال توسط متهب می باشد لذا چنانچه مال موهوبه به قبض شما در نیامده باشد با استناد بند ۷ ماده ۸۴ قانون آئین دادرسی مدنی قرار رد دعوا صادر خواهد شد