در سجل کیفری من چیزی ثبت شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۸ #17292223

سلام خسته نباشید ببخشید من چند ماه پیش به خاطر مشروب دستگیر شدم با دوستم چون که سنم از ۱۸ به پاین بود و به قاضی گفتم دوستم مرا فریب داده است به من اصلا هیچ مجازاتی ندادن ولی برای دوستم ۲۰ سالش بود شلاق زدن می خواهم بدانم برای من سو سابقه یا در سجل کیفریم چیزی ثبت شده است حتی یک شب هم به باز داشتگاه نرفتم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این سابقه گرچه در سجل کیفری درج می شود ولی مانع استخدام نیست

با سلام و آرزوی موفقیت،. خیر برای شما سابقه محسوب نمیشود

خیر امکانش نیست بدلیل اینکه شما فقط متهم بودید ونه مجرم

با سلام
خیر لحاظ نمیگردد.
با تشکر دربر