بنده از فردی بابت رهن خانه طلبکارم، آیا می توانم از از دادگاه استعلام حساب های بانکی، ماشین و املاک را کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۵۱ #17191421

با سلام

اگر بله استعلام آنلاین است یا دستی باید به ادارات ببرم؟
برای این استعلام ها باید لایحه داد یا می توانم دادخواست تامین خواسته بدهم بعد از آن این استعلام ها را درخواست کنم تا توقیف صورت بگیرد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما هیچ گونه استعلامی نمیتوانید بگیرید فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام و درود . شما میتوانید ضمن دادخواست مطالبه وجه درخواست تامین خواسته نمایید .

درخواست تامین خواسته منوط به واریز خسارات احتمالی است
.پس از قطعیت رای و صدور اجراییه قابل استعلام است

با درود تامین خواسته مطرح و مطالبه وجه نیز بنمایید

باسلام
دادخواست مطالبه وجه دهید و تقاضای تامین خواسته انجام دهید

با احترام ضمن دادخواست مطالبه وجه تقاضای تامین خواسته را نیز مطرح نمایید

با احترام ضمن دادخواست مطالبه وجه تامین خواسته را هم درخواست نمایید