آیا این محکومیت بنده سو پیشینه حساب خواهد شد برای من یا خیر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۶ #17098780

با سلام و خسته نباشید
بنده در پرونده ای محکوم به خیانت در امانت و ۳ ماه حبس تعزیری شدم و در مرحله تجدید نظر تبدیل به جریمه نقدی شد .

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوء پیشینه منظور نمی گردد.

بادرودوسلام جرم ارتکابی شامل سوپیشینه نمی باشد.

سلام نگران نباشید چرا که ثبت بمنظور سابقه ی کیفری برای شما لحاظ نخواهد شد.

با سلام.
نظر به اینکه خیانت در امانت حسب قانون کاهش جز جرایم قابل گذشت تعیین شده و با توجه به اینکه محکومیت تعیین شده جز محکومیت های موثر نیست پس سو پیشینه محسوب نمی شود.

خیر جرم ارتکابی مزبور دارای سو پیشینه نخواهد بود

باسلام
جرم ارتکابی مشمول سوءپیشینه نمیباشد

باسلام
سوپیشینه محسوب نمیشود