آیا میتوان از همسایه بالایی بخاطر ترک سقف خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۷۲ #17042605

سلام ما داخل ۴ واحدی زندگی میکنیم همسایه طبقه بالای ما معتاده (۲ ۳ نصف شب در و پنجره رو باز میکنه میزنه زیر آواز) یا دعوا میکنن وسیله ها خونشونو به هم پرت میکنن بطوریکه علاوه براینکه سبب سلب آسایش همسایه ها و بخصوص ما شدن، با اینکه خونه ۳ سال ساخته بشدت ترک گذاشته سقفمون اما سقف همسایه بغلی که تیپ اجرا شدن یدونه ترک هم نداره، آیا میتوان از همسایه بالایی بخاطر ترک سقف خسارت گرفت؟ ضمنا دو واحد دیگه گفتن چون معتاده و هوش و حواس نداره استشهادیه امضا نمیکنیم ممکنه بعدا برای ما دردسر درست کنه چون واقعا اراذل اوباش هستن.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تنامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم دادگاه کنید مضاف بر آن در خصوص سلب آسایش نیز می توانید علیه همسایه شکایت خود را تحت عنوان مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام در صورتی که ترک های ایجاد شده ناشی از اقدامات همسایه بالایی شما باشد می توانید از ایشان شکایت نمایید ولی این موضوع منوط به این است که مطمعن باشید که موضوع قابل اثبات توسط کارشناس باشد

ابتدا باید ثابت کنید اسیب وارده در اثر تقصیر همسایه طبقه فوقانی شما بوده است.درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید تا کارشناس علت و میزان خسارت را بررسی نماید و اگر علت ترک ها را منتسب به آسیب از طبقه بالا تشخیص دهد، دادخواست مطالبه خسارت وارده را تقدیم دادگاه نمایید.
در خصوص ایجاد مزاحمت نیز ابتدا از طریق پلیس ۱۱۰ و سپس تقدیم شکوائیه اقدام نمایید

درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید تا کارشناس بررسی نماید و علت ترک ها را منتسب به آسیب از طبقه بالا تشخیص دهد سپس دادخواست مطالبه خسارت وارده را ثبت نمایید.

سلام .دادخواست مطالبه خسارت تقدیم کنید البته باید اثبات بشه که ترک سقف توسط اون ها انجام شده برای ایجاد مزاحمت هم شکایت کیفری کنید

باسلام
درخصوص مزاحمت وسلب آسایش می توانید شکایتی مبنی برایجادمزاحمت برعلیه ایشان تنظیم کنید درخصوص ترک سقف ابتدا دادخواست تامین دلیل جهت کارشناسی مقدارخسارت وهزینه خسارت وارده وبعدهزینه وارده رامطالبه کنید

ابتدا باید درخواست تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت وارده که سبب آن همسایه شماست در مرجع قضایی مطرح نمایید