فروشنده می تواند ادعای مبالغ اضافه نماید؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۲۹ #16972029

در مورخه خرداد ۹۹ آپارتمانی به صورت پیش فروش خریداری نمونده ام و در مقابل اپارتمان خود را به فروشنده فروخته ام و مبلغی هم در همان زمان معامله پرداخت نموده ام که در واقع جمعا ۸۰ درصد مبلغ واحد خریداری شده (اپارتمان خودم + وجه نقد )در ابتدا پرداخت گردیده و در دو بند مبایعه نامه عنوان گردیده که نوسانات قیمت و تورم هیچ تاثیری در مفاد قرارداد ندارد. و در بند دیگری اختیار خیار غین از دو طرف ساقط گردیده و در ضمن فروشنده در زمان ساخت اکثر وسایل ساخت را خریداری و انبار نموده بود آیا الان فروشنده می تواند ادعای مبالغ اضافه نماید(در ضمن اپارتمان خریداری شده از بنده هم بعد ده ماه با منفعت حدودا ۷۰ بیشتر از مبلغی که من به ایشان فروختم توسط ایشان فروخته شده است )

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه مبلغ بیشتر میسر نیست....

سلام وقت بخیر
نمیتوان مبلغ بیشتری را مطالبه نمود.

سلام
امکان مطالبه مبلغ بیشتر وجود ندارد

با سلام مازاد بر مبلغ قراردادی نمی تواند مطالبه کند.

سلام با توجه به انعقاد قرارداد امکان مطالبه مبلغ بیشتر وجود ندارد مگر با تراضی طرفین

با درود خیر امکان مطالبه مازاد نیست

امکان مطالبه مبلغی مازاد بر قرارداد وجود ندارد .