قطع عضو در شرکت و بعد از چند سال اعلام اخراج را چگونه میتوانم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۷ #16910681

سلام
من سال ۹۳ در یک شرکت خصوصی روی دکل حفاری ماموریت بودم که متاسفانه در آن ماموریت انگشت و کف پا و روی پا بدلیل گیر کردن در سیلندر وسیله ای قطع گردید شرکت من را به تهران اعزام کرد و در بیمارستان چند بار پیوند زدن ولی مجبور به قطع انگشت و کف پام شدن که در راه رفتنم خیلی تاثیر گذاشته ۲۹ درصد دیه برام زدن که شرکت مقصر بودن خودشون رو قبول کردن و اینجانب رو به بیمه حوادث معرفی و دیه بهم دادن ولی الان با داشتن قرارداد تا اخر سال ۹۸ بهم گفتن اخراجی و نیا شرکت الان وضع پام بخاطر فعالیت زیاد سر کار دوباره زخم و لنگان هستم و بخاطر ناقص بودن جایی بهم کار نمیدن در حالی که شرکت فعال است و میخواهند از دست من راحت بشن
چکار باید بکنم که سرکار بمونم؟
اگه از این شرکت منو رد کنن بخاطر ناقص بودنم اونم از ناحیه پا هیچ کار فنی بهم نمیدن من کارم فنی هست.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدلیل نقض عضو از کار افتاد محسوب شوید می تونید بیمه از کار افتادگی بگیرید واگر از کار افتاد محسوب نشود بیمه بیکاری بشما تعلق می گیرد تا پیدا کردن شغل جدید،در هرصورت کارفرما می تونه بعد اتمام قرار داد شما را از ادامه کار باشما امتناع کند