آیا طبق این صحبت میتوانم ترک کار کنم و از کارفرما مطالبه حق و حقوق نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #16826228

با سلام

کارفرمای من طی ویس واتس آپ و طی پیام در واتس آپ به من اعلام کرده که تا پایان تیر ماه میتونم پیششون کار کنم و بعدش محل کار رو ترک کنم و ضمن اینکه من قرارداد ندارم و فقط بیمه شدم و تسویه حساب هم نکردم.

آیا طبق این صحبت میتونم ترک کار کنم؟

و به اداره کار بابت مطالبه حق و حقوقم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . نظر سرکار خانم حسین پور جامع و دقیق است .

تازمانی که کارفرما مانع کارکردن شما نشده به کارخود ادامه دهید

آیا طبق این صحبت میتونم ترک کار کنم؟
بله می توانید
و به اداره کار بابت مطالبه حق و حقوقم شکایت کنم؟
می توانید به اداره کار مراجعه و با اثبات رابطه کاری، حقوق قانونی خود را مطالبه کنید.

قراردادشما شفاهی است و از انجا که مقید به مدت نیست دایم محسوب می شود.اگر کارفرما مانع کارکرد شما باشد می توانید از اداره کار بازگشت به کار شکایت نمایید.
اگر قطع رابطه کاری مورد نطر خودتان نیز است بله می توانید به اداره کار مراجعه و با اثبات رابطه کاری به موجب لیست بیمه و پرداختی های بانکی سایر حقوق قانونی خود اعم از بیمه و سنوات را مطالبه کنید.