شکایت از معتادان به دلیل سلب امنیت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۷ #16771294

با سلام خدمت اعضای محترم
بنده یک باغ میوه دارم که در همسایگی باغ بنده فرد دیگری نیز یک باغ میوه دارد و معتاد میباشد هر روزه معتادان زیادی را در باغ خودش جمع میکند و باعث سلب امنیت اینجانب شده است و بنده میترسم از ایشان شکایت کنم چون میترسم در اثر شکایت بر علیه ایشان درختان میوه باغم را قطع نمایند و به من ضرر و زیان وارد نمایند نمیخواهم برای شکایت از معتادان اسم بنده فاش شود راهکارش چیست؟ لطفا راهنماییم بفرمایید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ۱۱۰تماس گرفته و گزارش دهید .

موضوع را ۱۱۰ اطلاع دهید تا پیگیری شود

سلام و درود، توصیه می گردد ابتدا با طرف مقابل صحبت کرده و از راه سازش اقدام کنید و در صورت عدم موفقیت، به طور ناشناس در هنگام تجمع اشخاص خاطی با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

می توانید با پلیس تماس بگیرید

سلام
با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید

بهترین کار اینست ک در هنگام تجمع معتادان بصورت ناشناس با پلیس تماس بگیرید و یا بدلیل سلب امنیت و مزاحمت از ایشان شکایت کنید

سلام. بطور ناشناس با ۱۱۰ تماس بگیرید و اعلام جرم کنید