بعلت خیانت همسرم و به استناد مدارکی که دارم چگونه میتوانم اعلام عسر و حرج کنم و حق طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷۲ #16753741

با سلام و خسته نباشید
دو پرونده کیفری که در نوبت رسیدگی دادگاه است به استناد گواهی ضرب و شتم و فحاشی و ویس شوهرم با زن شوهردار که شامل حرفهای زننده و قول و قرار است و ویسی که شوهرم در آن به من فحاشی کرده و تهدید کرده که خرجم را نمیدهد و ذکر کرده که برایم حرف درمی آورد و آبرویم را هم در محل میبرد بعلاوه دو گواهی پزشکی قانونی که ضمیمه این دو پرونده شده و به شعبه های کیفری ارجاع شده و یک گواهی پزشکی جدید هم که برای رسیدگی به دادسرا ارجاع شده... آیا همسرم محکوم خواهد شد و اگر محکوم شود باز هم میتواند طلاقم ندهد؟ یا من حق طلاق میگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با حکم قطعی محکومیت کیفری همسرتان میتوانید ، از باب عسر و حرج طرح دعوی کنید. البته راه بهتر این است که در صورت محکومیت همسرتان، شرط رضایت خود از این پرونده را گرفتن حق طلاق قرار دهید

سلام
با ادله ای که ذکر کردید میتوانید تقاضای طلاق را به دادگاه صالحه تقدیم کنید و همچنین مطالبه مهریه

اگر رای محکومیت کیفری شوهرتان به اتهامهای ضرب و جرح و رابطه نامشروع و فحاشی صادر و قطعی گردد، انگاه شما میتونید به استناد ان احکام نسبت به طرح دعوی طلاق به دلیل عسر و حرج اقدام نمایید

سلام
در صورتی که رای محکومیت کیفری قطعی شود می‌توانید به استناد اونها نسبت به طرح دعوی طلاق به دلیل عسر و حرج مطرح کنید

اگر در پرونده های کیفری محکوم شوند به استناد آنها میتوانید درخواست طلاق بدهید

سلام.اگر در پرونده های مطروحه خود پیروز شوید و احکام قطعی در دست داشته باشید و سایر اوضاع و احوال میتوانید برای طرح دعوی طلاق اقدام کنید ولی به خاطر داشته باشید در صورت به بن بست رسیدن زندگی، طلاق توافقی بهترین گزینه است.

باسلام
خیانت ازموارد عسر وحرج هست ودرصورت اثبات ومحکومیت ایشان شما میتوانید درخواست طلاق دهید