باید از مالکین قبل شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۴ #16671643

باسلام من خونه با متراژ ۱۵۰ متر خریدم . همسایه مجاور از مالکین قبل شکایت کرده و می گوید ۳۴ متر از زمین ایشان را تصرف نمودند ومن درجریان شکایت نبودم
دادگاه به صورت غیابی به علت اینکه من جز خوانده ها نبودم ومالکین قبل نیز در دادگاه حاضر نشدند خونه من را مقصر اعلام نموده و با توجه به اینکه ملک من با سند برابر می باشد و براساس نظرکارشناس دادگستری اینکه براساس نقشه های هوایی، شهرداری خیابان نبش خونه من بجای ۱۲ متر ۱۴ متر خیابان احداث نموده
و لذا ۳۴ متر از زمین ملک من توسط شهرداری تصرف شده ( ۳۴متر از زمین همسایه تصرف نمودم وشهرداری ۳۴ متر از زمین من را تصرف نموده )
لذا خواهشمنداست باتوجه به اینکه پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال گردیده راهنمایی فرمایید که دادگاه تجدید نظر ایا شهرداری مقصر است یا ملک بنده واگر ملک بنده مقصر باشد باید از مالکین قبل شکایت کنم یا از شهرداری

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی مدارک و مستندات نیاز رارد.

سلام پرونده شما احتیاج به بررسی بیشتری دارد

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

باسلام دوست عزیزمنظور از ثبت ملک باتوجه به ماده ۲۱ چنانچه برابر این ماده ثبت شده تمامی آگهی ها ی ثبتی وتحدید حدود انجام شده ‌پس از ثبت اعتراضی ازمجاورین مسموع نیست نسبت به اصل وحدود ماده ۲۲یعنی ملک به شما منتقل شده در دفتر خانه اسناد رسمی پس منظور نظرمن ثبت اولیه ملک شما بوده

سلام
اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده است میتوانید به استناد آن از شهرداری شکایت نمایید و شما هم شهرداری و هم مالک قبلی را خوانده قرار دهید.

درود
هم شهرداری و هم مالکین سابق را خوانده قرار دهید.

با سلام شما میتوانید هردو (شهرداری ومالکین سابق) را خوانده قرار دهید .