عدم تمکین خانومم به اجبار پدرش را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۶ #16635632

پدر خانومم. خاومم را از خانه به اسم دکتر متخصص و بهتر خارج کرده و بعد از دو ساعت تلفن زده و به من تهدید وه به مادرم فحش داده گفته جرات داری بیا در خونه زن خودت را ببر تا حالیت کنم . من هم رفتم و خانومم را صدا کردم من را داخل راه ندادن و دمر در به بنده تهدید کردن که وکیل گرفتن پدر من را در بیاورن به من تهمت زدن که خانومت را زدی و پول در مان نداری و حرفای دیگر که باعث فحش کشی به همدیگر شد . پس از دقایقی پلیس امد و از خانومم پرسید ایا به خانه شوهر خودت میروی که پاسخ او نه بود وه بعد از آن من به خانه امده ام چند روز بعد دیدم از من شکایت شده که آمدی دم در و تهمت و فحش قذف و ضرب و شتم کردی در حالی که من فقط دنبال خانوم خود رفته بودم و ایشان همسایه ها خود را برده شهادت دادند که من دم در ایشان رفتم و بعد روی پرونده کلی اتهان دروغ نوشته تا من را محکوم کند بنده باید چکار کنم من چند روز بعد هم برای خانومم مراجعه کردم به خانه پدر زنم در خانه مصالحه کنیم که پدر زنم میگوید باید خانه پدری خود را به نامت بزنی یا خانه جدا بگیری و پول وکیلی را که داده من به او پرداخت کنم تا بتوانم خانومم را از انجا به خانه ام ببرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وارادت
نیازی به انتقال ملک نیست . شما بایستی دادخواست الزام به تمکین بدهید .

سلام دادخواست الزام به تمکین و همچنین شکایت بابا توهین و تهدید از پدر همسرتان

سلام
شما در اظهاراتتان گفتید که به فحش کشی منجر شد . شکایت ایشان نیز به همین خاطر بوده. اما شما میتوانید برای بازگرداندن ایشان از طریق شورای حل اختلاف پیگیری نمایید. در صورت لزوم الزام به تمکین میتوانید بگیرید

دادخواست الزام به تمکین بطرفیت در دادگاه مطرح نمائید.

سلام. باید دادخواست الزام به تمکین بدهید. و انها که مدعین باید سورفتارشمارا اثبات کنند

با سلام
نسبت به تهدید و فحاشی میتوانید شکایت کیفی مطرح نمایید،نسبت به عدم تمکین نخست اظهارنامه ای به طرف مقابل دهید نسبت دادخواست الزام به تمکین به ظرفیت مقابل مطرح نمایید تا نفقه به طرف مقابل تعلق نگیرد

اولا به اتهام توهین و تهدید علیه پدر زوجه اقامه دعوا کنید
ثانیا با استناد به گزارش ۱۱۰ به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید
ثالثا بعد از صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید