بعد از اخذ اظهارات بابت شکایت ترک انفاق نزدیک به ۲ ماه میگذرد چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۶۹ #16486135

سلام خسته نباشید،
در جلسه اول دادیاری بابت شکایت زوجه به دلیل ترک انفاق ابلاغیه در سامانه ثنا برام اومد که اگر پنج روزه خودم رو معرفی نکنم به شعبه اعلامی جلب صادر میشود
رفتم دیدم همسرم بخاطر نــفــقـه مـــعــوقه شــکایت تـــــرک انــــفــــاق کرده من هم در دفاعیه گفتم نفقه حــال و آینــده شامل شکایت تـــــرک انــــفــاق مـــیــشود نــــــه مــعـوقه .
بـــایـــد نفقه را حقــوقی شکایت کند
ضمنا اینم بگم
زوجه همین شکایت فوق الذکر را معوقه حقوقی هم دادخواست داده و هم اکنون در شورای حل اختلاف در جریان می باشد که رفته بابت آن باز هم شکایت ترک انفاق داده است
خلاصه رفتم شعبه اعلامی جریان رو کامل نوشتم
الان نزدیک به ۲ ماه می باشد که هنوز رای یا جوابی یا ابلاغیه دیگری نیومده .
الان کار دیگه ای هست که انجام بدم یا نه؟؟
از کجا بدونم نتیجه پرونده به کجا رسیده ؟؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید.

با درود منتظر باشید ابلاغ خواهد شد

درود
مراتب ابلاغ خواهد شد

با سلام بهتر است روند پرونده خود را از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید.

از دفتر شعبه یا سامانه ی خود پیگیری کنید

سلام وقت بخیر
در انتظار ابلاغ باشید.

با درود مراتب به شما ابلاغ خواهد شد