در صورت فوت موجر و بلا وارث بودن او مستاجر چه حقوقی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۴ #16395

باسلام.خانه ایی را رهن واجاره کردیم که صاحبخانه اش فوت شد بعد از امدن ما در خانه اش ال ما باید کرایه خانه را به چه کسی بدهیم.? واینکه ایا می توانیم برای خرید خانه اقدان نماییم.چون هیج وارثی ندارد.. و اینکه ایا دوستان وآشنایان ایشان می توانند برای بیرون کردن ما از خانه اقدام نمایند.?? می خواهیم بدانیم تکلیف ما چیست?? ما بعد از این باید چه کارس انجام دهیم? باتشکر از راهنمایی قشما

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید فوت موجر با توجه به نبود ورثه به اطلاع مدعی العموم یا نماینده ی قانونی او برسد و او قائم مقام متوفی خواهد بود.دوستان خیر اما آشنایان تا طبقه ی سوم وراث متوفی محسوب خواهند شد.جهت خرید خانه نیز دادستان تصمیم خواهد گرفت.

موید باشید