پرونده مختومه شده است یعنی چه؟

پرسیده شده
۶۶ پاسخ ۸۳,۳۵۸ #16196

با عرض سلام میخواستم ببینم پرونده مختومه شده به چه معنی است آیا رای به نفع شاکی صادر شده است یا که به نفع متشاکی رای صادر شده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام یعنی رسیدگی پایان یافته و طی دادنامه ای به شاکی و متشاکی ابلاغ می گردد و صدور چنین قراری برای هر دو طرف امکانپذیر می باشد.

با سلام،یعنی رسیدگی خاتمه یافته است.نتیجه به شما ابلاغ خواهد شد(حکم به نفع شاکی یا متشاکی بعد از ابلاغ مشخص خواهد شد)

با درود رسیدگی تمام شده است

بادرودوسلام یعنی رسیدگی خاتمه یافته.

سلام و ارادت
یعنی رسیدگی تمام شده است . دادنامه جداگانه ابلاغ میگردد .

یعنی رسیدگی پایان یافته است

سلام
یعنی پرونده بسته شده است، این که به نفع چه کسی هست باید دادنامه را دید.