با توجه به مطالب فوق در خصوص تخلیه مغاره سرقفلی اینجانب را راهنمایی فرمائید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۴ #16172889

سلام
پدر مرحومم در سال ۵۸ سرقفلی مغازه را به شغل باطریسازی واگذار کرد الان پس از گذشت ۴۳ سال از آن زمان که من کل ملکیت ساختمان را از وراث خریداری کرده ام مالکیت مغازه با من است که می خواستم سرقفلی مغازه را از مستاجر خریداری کنم که مستاجرگفت دو سال صبرکن من بازنشسته بشم سپس به شما واگذار کنم که البته فکر می کنم بهانه میکنه و جهت تخلیه مغازه دو برابر ارزش مغازه از من میخواست که من قبول نکردم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنظر ابتدا وقت مشاوره ای بگیرید تا مدارک کامل بررسی شوند.
قرارداد سال ۵۸،مشمول قانون موجر و مستاجر ۵۶ می شود،و در آن از حق کسب و پیشه صحبت شده.

بسمه تعالی : فرض مذکور ابتدا دادخواستی مبنی بر نیاز خود به انتفاع از منافع ملک با تعیین مقدار حق کسب و پیشه تقدیم دادگاه نمایید که پس از تعیین مقدار حق کسب و پیشه توسط دادگاه و کارشناس رسمی دادگستری مبلغ اعلام شده توسط دادگاه را بحساب دادگستری واریز وملک را از مستاجر خلع ید نمایید لازم بذکر حق سرقفلی پرداخت شده توسط مستاجر بتاریخ روز محاسبه وباید توسط مالک به مستاجر پرداخت گردد

سلام وقت بخیر
باتوجه به توضیحات امکان تخلیه این ملک را ندارید.

سلام
به صرف ادعا به نظر امکان تخلیه ملک تجاری را ندارید و به هرحال ایشان نیزدارای مالکیت سرقفلی هستند

باسلام
بنظر مستاجر شما حق کسب پیشه دارد وباشرایطی می توانید تقاضای تخلیه را بخواهید که البته حق کسب پیش هم باید کارشناسی پرداخت کنی،

با درود .طبق قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال۱۳۵۶علاوه بر حق سرقفلی ؛؛حق کسب و پیشه و تجارت به مستاجر تان تعلق میگیرد .و تخلیه مستاجر فوق هم در قانون مذکور شرایط خاص خودشو داره. مگر با توافق فیمابین صورت گیرد.