با توجه به گذشت این چند سال از حادثه آیا امکانش هست من بتونم غرامت بگیرم از بیمه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #15985896

سلام عرض ادب
ببخشید من سرباز نیرو هوایی بودم حدود ۱۲ ماه از خدمتم گذشته بود که در اثر سانحه تصادف دست راستم فلج میشه البته آسیب زیاد دیدم ولی مهمترینش از کار افتادگی دستم بود خلاصه معاف پزشکی شدم و بعد کمیسیون برام تشکیل دادن و منو وظیفه بگیر با درصد اعلام کردن که یه مستمری اندکی بهم میدن الان تازه فهمیدم باید بیمه به خاطر نقص عضو دائم بهم غرامت میداده یعنی اصلا چون اطلاع نداشتم نرفتم دنبالش این قضیه تصادف سال ۸۸ رخ داده
من سرباز نیروی هوایی ارتش بودم و تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح که فکر کنم بیمه کوثر هستش اسمش
مدارک شرح حادثه و صورتجلسه و همه چیز هم دارم
فقط نمیدونم بهم میدن و باید چیکار کنم برای گرفتنش
چون با این وضع اقتصادی من به خاطر این معلولیت همه زندگیم رو از ذست دادم

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه بیمه طرح شکایت نمایید

باتوجه ب گذشت زمان شما میتوانید با در دست داشتن کلیه مدارک پزشکی بر علیه بیمه کوثر شکایت و خواهان حق و حقوق خود باشید

سلام
بله امکان مطالبه از طریق قانونی وجود دارد .

با سلام
شما میتوانید مجددا در دادسرای محل وقوع جرم با عنوان ایراد ضرب و جرح جدید ناشی از تصادف مورخ .......شکایت نمایید

با سلام
هر چند مدت زمان زیادی گذشته اما شما میتوانید با در دست داشتن کلیه مدارک پزشکی بر علیه بیمه کوثر شکایت و خواهان حق و حقوق خویش باشید انشالله که به نتیجه خواهید رسید