آیا بنده میتوانم از کارشناس به دلیل گزارش خلاف واقع و عدم توجه به مدارک و مستندات ابرازی خودم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #15944066

سلام خدمت اعضای محترم گروه
عرض شود بنده پرونده ای در دادگاه دارم که بعد از اعتراض بنده به نظریه کارشناسی سه نفره موضوعی به کارشناسان پنج نفره ارجاع شده بود کارشناسان واقعیت را در نظریه کارشناسی لحاظ قرار ندادند و مسامحه و سهل انگاری نمودند۲.آیا شکایت از کارشناس دادگستری به دلیل عدم توجه به مدارک و مستندات ابرازی و اظهار نظر خلاف واقع معمولا در کانون کارشناسان و دادسرای انتظامی کانون نتیجه بخش است یا خیر؟۳.آیا بنده از شکایت منصرف شوم یا خیر؟ من در واتساپ به کارشناس گفتم از شما شکایت میکنم در ضمن کارشناس به من در واتساپ پیام داد که از شکایت شما بر علیه جنابعالی چیزی عاید شما نمیشود جز اینکه وقتت را میگیری آیا این پیام را هم میتوانم ضمیمه شکایت بکنم؟ در ضمن طی یک تماس تلفنی از سوی کارشناس دادگستری به گوشی من کارشناس به من گفت تو عددی نیستی و غلط میکنی ۴.آیا به خاطر این کلمه توهین آمیز به دادگاه عمومی شکایت کنم یا دادگاه انتظامی چون واقعا حق قانونی بنده را تضعیف کردند ممنون از پاسخ و توجه شما بزرگواران

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق کانون کارشناسان امکان اقدام می باشد.

"با سلام"
در کانون کارشناسان مراتب را اقامه و پیگیری نمایید

اگر دلیل و مدرک دارید از طریق کانون کارشناسان موضوع را پیگیری کنید

پیام مذکور ایشان در واتساپ چیزی را ثابت نمیکند اگر ادله و مدارک کافی در خصوص شکایت دارید میتوانید شکایت کنید توهین تلفنی را نیز بایستی ثابت کنید و صرف شکایت بدون مستندات راه ب جایی نخواهد برد

باید از طریق کانون کارشناسان اقدام نمایید

اگربرنظریه کارشناسی اعتراض دارین اعتراض دهید

درود
توهین تلفنی که قابل اثبات نیست لیکن در خصوص تخلف کارشناس می توانید از طریق کانون کارشناسان پیگیری کنید نتیجه بستگی به دلایل و مدارک شما دارد.