زوجه با عنوان ضرب و شتم عمدی و ترک انفاق، از بنده شکایت نموده، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶,۹۹۷ #15887639

با سلام
همسر بنده منزل بنده رو ترک کرده و علیه من شکایت کرده مبنی بر ضرب و شتم عمدی و ترک انفاق که من شاهد هم دارم هم همسایه و هم پدرم که هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته و حاضر به قسم خوردن هم هستم در دادگاه، من یک روز بعد از ترک منزل همسرم اقدام به ارسال اظهار نامه و دادخواست تمکین کردم و همسرم در دادگاه خانواده علت نیومدن به خونه رو نبود امنیت جانی بیان کرده با ارائه گواهی پزشکی قانونی، با این حال من منزل مستقل اجاره کرده ام به همراه جهیزیه ام، لازم به ذکره همسرم دو بار سابقه خودکشی از طریق خوردن قرص داره که مدارک پزشکیش موجوده.
محض رضای خدا راهنمایم کنین من کم آوردم.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال این که در دعوی عدم تمکین با توجه به تایید گواهی پزشکی قانونی مبنی بر ضرب وشتم و زندگی کردن ایشان جدای از شما به دلیل عدم امنیت جانی احتمال این که رای به نفع شما صادر شود کم است .

باسلام اگر شهود برواهی بودن شکایت زوجه دارید درزمان رسیدگی به بازپرسی یا دادیاری معرفی کنید ودرضمن اگر زوجه گزارش کلانتری ونامه پزشکی قانونی ونیز شهود به دادسرا ارائه نکند ، شکایت وی رد خواهد شد.

بایستی ادله دفاعی خود را به دادگاه ارائه نمایید

سلام در خصوص ضرب و شتم ایشان باید شاهد داشته باشد تا ادعایش را بتواند اثبات کند . هم چنین اگر میزان ضرب وارد شده ناچیز باشد با وجودی که مذموم است اما دلیل بر عدم امنیت جانی نمی شود . ایشان اگر تمکین نکند ناشزه است و مستحق نفقه نیست . قسم هم به عنوان دلیل در تعزیرات راه ندارد .

ضرب و جرح ادعایی است که ایشان باید اثبات نمایند و با توجه به اختلافتان و ناسازگاری در زندگی مشترک، ادعای اثبات دادن نفقه بر عهده شما است که ثابت نمایید در همه این ایام نفقه او را تامین می کردید.

با وجود نظریه پزشکی قانونی امکان انکار و رفع اتهام ضرب و جرح ضعیف است. چنانچه ایشان در پرونده کیفری حاکم شود دادخواست الزام به تمکین شما رد خواهد شد. بهتر است با توجه به سابقه تالمات روحی منجر به اقدام مکرر به خودکشی، در مورد ایشان با تعامل و مدارای بیشتر رفتار کنید و با جلب رضایت ایشان پرونده های یاد شده را مختومه کنید.

درصورتی که در دادگاه کیفری به هردلیل قانونی اثبات کنید که وی را مورد ضرب جرح قرار نداده اید این رای کیفری برای الزام به تمکین ی که مطرح نموداید اثر مستقیم دارد و دادگاه وی را ملزم به تمکین از شما می کند