فرزند نامشروع چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۴ #15816741

اگه در دوران دوستی رابطه ای منجر به تولد بچه شود و زن طی این مدت موضوع را پنهان کرده و بعد از به دنیا اومدن بچه پدر را در جریان بگذارد حکمش چیست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بچه متعلق ب شما است و درخواست شناسنامه کرده ضمنا برای رابطه نامشروع شوهر خانوم میتواند شکایت کرده

باسلام طفل متولد از زنا متعلق به پدر طبیعی خویش است اما از بابت رابطه نامشروع درصورت داشتن شاکی مجازات کیفری دارد.

باید طبق قانون برای طفل مبادرت به اخذ شناسنامه نمایید و پنهان کردن یا نکردن موضوع برای زمان حال تفاوتی نمیکند

پدر مکلف به اخذ شناسنامه برای طفل بوده و تمامی احکام و مقررات راجع به فرزند بر طفل نامشروع نیز صدق نموده و تنها از ارث محروم می باشد .

با سلام و احترام
بچه مانند فرزند طبیعی متعلق به پدر میباشد
و همچنین طی رای وحدت رویه شماره ۶۱۷ مورخ ۱۳۷۶/۰۴/۰۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور: بر اساس رای وحدت رویه موصوف که از دیوان عالی کشور صادر شده است، زانی، پدر عرفی طفل حاصل از رابطه نامشروع محسوب شده و موظف به اخذ شناسنامه برای طفل می‌باشد. تنها موضوعی که در تکلیف ها و حقوق طفل متولد شده از زنا، بر اساس قانون و شرع به رسمیت شناخته نشده است، ارث بردن طفل متولد شده از زنا، از والدین و بالعکس می‌ باشد.
موفق باشید

بچه متعلق به پدر می باشد

با سلام
بچه متعلق به شماست و در صورتی که شک دارید میتوانید تست DNA بگیرید