در صورتی که اعاده دادرسی زوج رد شده باشد می تواند در دیوان عالی کشور شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۳ #15697427

آیا حکم طلاقی که سال ۹۴ به دیوان رفته و صادر شده و زوجه بر اساس بندهای ۱ ۲ ۳ ۹ طلاق گرفته
حال زوج درخواست نقض رای را دارد که اعاده دادرسی او در دادگاه تجدید نظر رد شده و بر اساس رای وحدت رویه ۶۶۶ سال ۸۳ تقاضای اعاده دادرسی در دیوان را داده آیا اعاده دادرسی رد شده در دادگاه تجدید نظر قابل رسیدگی در دیوان است؟ آیا زوج براساس دلایلی که یکی از آنان نداشتن صلاحیت دادگاه بدوی برای رسیدگی بوده (چون محل زندگی من و زوجه نیست) و سایر دلایلی که برای بندهای دیگر دارد از جمله پرداختن نفقه، دلایلی برای نداشتن سو رفتار می تواند بعد از چهار سال نقض رای را از دیوان بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ادعای ایشان ثابت شود حکم نقض خواهد شد.

باتوجه به توصیحات نقض رای دیوان عالی کشور بعد ازگذشت چهارسال ممکن نیست

سلام
قرار رد اعاده دادرسی قابل تجدیدنظرخواهی نیست.

سلام حق اعتراض دارند و اگر دعوا و ادعای ایشان ثابت شود حکم مورد اعتراض نقض می شود

سلام دوست عزیز
دلایلی که فرمودید از موارد نقض رای نیست ولی ایشان حق اعتراض و اعاده دادرسی دارند و اگر پذیرفته شود طلاق شما کن لم یکن می شود

۲۰ روز پس از صدور رای تجدید نظر قابل فرجامی خواهی در دیوان است واگر مهلت رد شده واعتراض شما براساس دلایل وکشف جدیدی نیست راهی نیست