اتهام ناحق چاقوکشی به من شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۴۸۵ #15666652

سلام
شخصی با بنده مشکل قبلی و شخصی داشته یه روز به همراه ۲ نفر دیگه من رو در کوچه ای که دوربین وجود نداشته پیدا میکنه، با من صحبت میکنه و من میرم بعد مثل اینکه به خودشون چاقو میزنن و زنگ میزنن ۱۱۰ و صورت جلسه میکنن و نامه پزشک قانونی هم گرفته که طرف چاقو خورده اون ۲نفر هم شهادت ناحق دادند که من چاقو زدم،
کسی راهی میشناسه که بتونه منو خلاص کنه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما هم ادله و شهود خود را حاضر کنید

سلام
به هر شکلی که قادرید، ادله در جهت رد ادعای ایشان مهیا کنید از جمله شهادت شهود. پرسشهای شما در جلسه می تواند شهود کذاب را دچار تناقض گویی نماید.

سلام شما هم شهود خود را معرفی نمایید

سلام.خودزنی یا دیگر زنی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص میباشد.بنابراین باید از نظریه پزشکی قانونی مطلع شد که چه نظری داده شده. از طرف دیگر اگر واقعا نقشی در موضوع نداشتید میتوانید در صورت احضار از سوی مقام قضایی، تقاضای مواجهه حضوری با شهود را بکنید ودر جلسه با اشاره به موارد خاص وجزیی ضد ونقیض بودن اظهارات شهود را ثابت کنید.اولا مواجهه حضوری انفرادی باشد یعنی با هر شاهد جدا انجام شود واز طریق مقام قضایی سوالاتی از شاهد بپرسید مثل:چه روزو ساعتی اتفاق رخ داد، در کجا، مشخصات دقیق چاقو ورنگ دسته چاقو،با کدام دست چاقو زده شد،به کدام قسمت از بدن شاکی زده شد،پاسخ این سوالات ومثل این موارد میتواند در راست ودروغ بودن شهادت شهود موثر واقع شود وتعارض اظهارات آنهارا آشکار سازد.

چنانچه شهود شما را از قبل ندیده باشند میتواند از مقام قضایی بخواهید که شما را دربین چند نفر دیگر قرار دهد واز شهود بصورت تک تک بخواهد تا شخص ضارب ومتهم را شناسایی کند که در صورت دروغ بودن شهادت مسلما شناسایی ضارب سخت خواهد بود. بدیهی است مقام قضایی نیز میتواند با جلوگیری از تبانی شهود وفنون لازم نسبت به احراز صحت وسقم اظهارات شهودپی ببرد.وخود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

با احترام خود زنی از طریق ارجاع به پزشکی قانونی قابل اثبات است .

بنام خدا،خودزنی را پزشکی قانونی تشخیص می دهد.شما هم شهود خود را حاضر نمایید.اقدام به جرح شهود طرف مقابل نمایید.

سلام
شما هم در صورت امکان دو شاهد بیاورید که در منزل یا جای دیگری بودید.