با همسایه مردم آزار چطور برخورد شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #15610526

سلام
وقت بخیر
عرض تبریک سال نو
متاسفانه تو بلوک هستم با ۷ تا همسایه اما متاسفانه همسایه طبقه بالای بنده مرتب صدا میکنه و بچه اش گاهی تا ساعت دو شب میدود و مردم آزاری میکند. چندین بار تذکر دادم اما بی فایده بوده. میشود قانونی ازش شکایت کرد؟!

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر همسایه برای شما مزاحمت کند و اقدامات وی به نحوی باشد که دارای عناوین کیفری هم باشد می توانید شکایت کنید و در غیر این صورت متاسفانه اقدامی میسر نیست و بهترین راه برای خلاصی از موضوع تغییر محل سکونت است
متاسفانه چنانچه همسایه فرهنگ آپارتمان نشینی را رعایت نکند معضل برای خود و دیگران ایجاد می‌نماید که بعضی اوقات پیگیری هم نتیجه ای ندارد موضوع قابل اثبات نیست.

با سلام
با تنظیم یک شکایت نامه به دادسرا یا شورای حل اختلاف مراجعه کنید