آیا اصولا میتواند اقدام به دریافت این گواهی بدون نام بردن از خانواده اینجانب کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۷ #15569672

با سلام و تشکر از پاسخی که میدهید / همسرم حدود دوسال است بر اثر بیماری سرطان مرحوم شده در زمان حیات خود از مادرش و تنها برادرش که اکنون نیز در قید حیات هستند تقاضا کرد برای ادامه شیمی درمانی نیاز فوری به نقدینگی مناسبی دارد و از آنان تقاضا کرد یا منزل پدریشان را بفروشند و سهم الارث وی را بدهند یا این مادر و برادر سهم ایشان را بردارند و معادل آن وجهش را بدهند ولی آنان این کار را با وعده های پوچ به تعویق انداختند تا اینکه همسرم فوت شد این درحالی بود که اینجانب برای ایشان ۲۸۷ میلیون تومان هزینه درمان تا زمان فوت را پرواخت کرده بودم و حتی تا مرز فروش آپارتمان مسکونیمان رفتم ولی ایشان با لجبازی از ادامه درمان خود ممانعت کردند (پدر همسر متوفایم سالهاست که به رحمت خدا رفته و ورثه دیگری بجز این مادر و برادر همسرم وجود ندارد ) من صاحب دو دختر هستم که هر دو به سن قانونی رسیده اند از طریق یکی از دوستانم شنیدم که برادر همسر مرحومم ادعا کرده بعد از مرگ مادرش بیدرنگ با دریافت گواهی حصر وراثت مستقیما اقدام به فروش این ملک مورثی خواهد کرد و بلافاصله از کشور خارج میشود و در این گواهی حصر وراثت دریافتی از من و فرزندانم نامی نخواهد برد . سئوال من این است آیا اصولا میتواند اقدام به دریافت این گواهی بدون نام بردن از خانواده اینجانب کند؟ و اگر چنین کاری را به هر طریقی انجام داد تکلیف چیست؟ سهم هر یک از بچه های من از این ترکه چقدر است؟ آیا راهکاری قانونی مد نظرتان هست که بتوانیم کاری انجام دهیم تا بعدها فرزندانم حقشان پایمال نشود؟ لازم بذکر است در سالها قبل و قبل از مرحوم شدن همسرم بلحاظ انتقال مستمری پدر همسرم به مادرش گواهی حصر وراث دریافت شده که بعنوان یکی از وراث نام همسرم هم در این گواهی وجود دارد. /. ممنونم از پاسخ و زحماتتان

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل ورثه مصداق جرم کلاهبرداری تلقی می گردد.

درود
عدم درج نام بعضی از وراث در انحصار وراثت وفق قانون تصدیق وراثت کلاهبرداری است

با سلام در اخذ گواهی حصر وراثت باید نام تمام ورثه ذکر گردد وگرنه شخص که دادخواست داده عملش در حکم کلاهبرداری محسوب می شود همچنین گواهی حصر وراثت صادر شده بدون اعتبار می باشد و باید مجددا اخذ شود شما درخواست ابطال حصر وراثت را بدهید میتوانید خودتان مجددا دادخواست حصر وراثت اخذ کنید

درود
اگر سایر وراث را معرفی نکنند عملشان در حکم کلاهبرداری است.

به استناد قانون تصدیق وراثت عمل ارتکابی وراث از مصادیق جرم کلاهبرداری است

عمل ورثه مصداق جرم گلاهبرداری است

با سلام
عمل ورثه مصداق جرم کلاهبرداری می باشد .