شرکتی بدون اجازه نام من را جزء اعضای اصلی شرکت ثبت کرده؛ متوجه شدم که بدهی مالیاتی دارم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #15339732

با سلام.
چند وقت پیش از طریق پیامک اداره مالیات متوجه شدم که بدهی مالیاتی دارم. با مراجعه به سایت مالیات مشاهده نمودم نام من به عنوان اعضای اصلی یک شرکت که هیچگونه آشنایی با آن ندارم ثبت شده و مبلغ هنگفتی از بابت این شرکت بدهی دارم. با جستجوی نام شرکت در سایت روزنامه رسمی هیچ اثری از نام خود در آگهی های شرکت پیدا نکردم. اما همچنان از طرف اداره مالیات پیامکهای مربوط به بدهی آن شرکت را دریافت می نمایم. لطفا راهنمایی بفرمایید من چگونه باید این موضوع را پیگیری نمایم. با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به عنوان جرم جعل علیه جاعل اقدام به شکایت کنید

سلام وقت بخیر
چنانچه اطلاعات شرکت را دارید می توانید مراجعه نمایید و یا اظهارنامه ارسال نمایید در صورتی که متوجه شدید اشتباهی نشده و شما به عنوان اعضای اصلی شرکت مسولیت دارید چنانچه صورت جلساتی توسط شما امضاء نشده می توانید تحت عنوان جعل و یا سوء استفاده از هویت طرح شکایت نمایید ضمن اینکه توجه داشته باشید در حال حاضر با توجه به بدهی ممنوع الخروج هستید.

سلام وقت بخیر

چنانچه اطلاعات شرکت را دارید می توانید مراجعه نمایید و یا اظهارنامه ارسال نمایید در صورتی که متوجه شدید اشتباهی نشده و شما به عنوان اعضای اصلی شرکت مسولیت دارید چنانچه صورت جلساتی توسط شما امضاء نشده می توانید تحت عنوان جعل و یا سوء استفاده از هویت طرح شکایت نمایید ضمن اینکه توجه داشته باشید در حال حاضر با توجه به بدهی ممنوع الخروج هستید.