دادگاه تجدید نظر ایا پرونده را به طورکلی بررسی می کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۴ #15310152

در سال ۹۱ شخصی نسبت به دو نفری اثبات مالکیت گرفت که در دادگاه تجدید نظر با ورود شخص ثالث رای عدم استماع صادر شد و گفت که باید تمام وراث را طرح دعوا قرار دهد
وشخص امد تعداد ۸۰نفر را طرح دعوا قرار می دهد و‌ باتوجه به کارشناس قبلی و در ادامه رفع ایراد شعبه تجدید نظر دادگاه بدوی رای اثبات مالکیت میدهد و برای ۸۰نفر رای به صورت غیابی صادر می شود و مهلت ۲۰روز حق واخواهی دارند
این درحالی بود که تمام ۸۰نفر بی سواد و مسن بودند و در ان زمان هم ثبت وثنا نبوده است
بعد یک سال متوجه این رای می شوند و تعداد ۱۲نفر واخواهی دادخواست می دهند و دادگاه بدوی با رای رد واخواهی حکم صادر می کند و این ۱۲نفر اعتراض نمی زنند و‌۶نفر دیگر نسبت به حکم اثبات مالکیت اعتراض می زنند که دادگاه تجدید نظر رد می کند ،
و شخص طبق این رای ها خلع ید و اجرت مثل می گیرد
تا اینکه درسال ۹۹مدارک جدیدی به دست امده که نشان این می دهد شخص اصلا مالکیت ندارد حتی در سال های دور قرار سقوط دعوی نسبت به همین شخص صادر شد

در بررسی پرونده طرفین دعوی متوجه این شدم که ان شخص کل وراث را طرح دعوا قرار نداد و نزدیک به ۵۰نفر از وراث مانده است
و سپس افرادی که رای غیابی صادر شد براشون واخواهی زدند و بیش از ۱۵مدرک سند محکمه پسند ارائه دادند. و حتی شهادت شهود را خواستن که در خواست کارشناسی مجدد به قاضی دادند که متاسفانه قاضی دادگاه بدوی بخاطر اینکه قصد جابجایی داشته با تشکیل یک جلسه برای پرونده چهار جلدی و با حضور طرفین که حتی شخص شاکی اعتراف کرده است که اشتباه کرده است و اطلاعی از کل وراث نداشته و‌تنها تحقیقات محلی کرده است و متشاکیان با ارائه مدارک محکمه پسند که هیچ وقت طرح دعوا قرار نگرفته بود تشکیل شد ولی قاضی رای رد واخواهی زده است
سپس واخواهان به رای صادره اعتراض زده اند و هم چنین تعدادی از افراد هم اعتراض ثالث زده اند
حال با توجه به اعتراض واخواهان واعتراض ثالث ایا رای دادگاه تجدید نظر به نفع واخواهان صادر می شود یا همان رای دادگاه بدوی به قوت خویش باقی خواهد ماند
این در حالی بوده است که قاضی بدوی به هیج کدام از دلایل و مدارک پ دادخواست توجه نکرده و تنها بخاطر اینکه انتقالی گرفته است و جابجا شده است و‌حجم پرونده سنگین است رای صادر کرده است

با توجه به توضیحات گفته شده دادگاه تجدید نظر ایا پرونده را به طورکلی بررسی می کند؟ایا واقعا حق به حقدار می رسید؟
ایا بخاطر سنگینی پرونده رای دادگاه بدوی را تایید کنند؟
چه نتیجه ایی می توان در این باره گرفت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله همه پرونده بررسی می شود.

بادرودوسلام کل پرونده بررسی می شود.

سلام بله تمام پرونده را بررسی میکند اگر در تجدید نظر رد شد شما میتوانید با دلایل و مدارک جدید در دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی کنید

درود
بله تمام پرونده بررسی می شود.

با درود بله پرونده کاملا مورد بررسی قرار می‌گیرد

سلام. گرامی قطعا حق به حقدار خواهد رسید. اگر تجدیدنظر پرونده را مورد بررسی قرار داد ولی رای به نفع شما نبود هم راه اعاده دادرسی همچنان وجود دارد.

پرونده بطور کلی مورد بررسی قرار می گیرد.