شکایت از طراح وب سایت چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۲۷ #15231192

با سلام از طراح سایت میخوام شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لطفا راهنمایی کنید و هزینه های پیگیری رو بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.خواسته‌ شما مبهم می باشد. برای اخذ مشاوره پیشنهاد می‌شود از طریق سایت وقت مشاوره تلفنی دریافت نمایید.

سوال شما دارای ابهام می باشد‌. .

سلام
سوال شما دارای ابهام می باشد‌.
باید مطرح نمایید که علت شکایت شما از طراحی وب سایت چه بوده است.

سلام و درود.

علت شکایت را مطرح نفرموده اید تا بتوان راهنمایی دقیقی ارائه کرد.
اما اگر طراح سایت از مفاد قرارداد تخطی کرده است و نسبت به انجام کار کوتاهی نموده است، با در دس داشتن قرارداد و دیگر مدارک به دادگاه مراجعه نموده و دادخواست ارائه نمایید.

جهت پیگیری موثر تر این موضوع، حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

موفق و پیروز باشید.

با سلام سوال شما مبهم می باشد که می خواهید دادخواست علیه ایشان مطرح نمایید و یا شکایت کیفری علیه ایشان که هر یک پروسه جداگانه و هزینه جداگانه ای دارد

اینکه چه شکایتی و بابت چه چیزی می خواهید بکنید مهم است. به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید