راهکاری برای برخورد قانونی جدی بر اساس موارد ادعایی که تماما تایید مینمایم و هیچگونه خلاف واقعی در آن نخواهد بود ارئه نمایید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۵ #14897922

با سلام
مدتی است دایره اجراییات اداره مالیاتی ساوجبلاغ بطور پیاپی با بنده تماس میگیرد و ضمن تهدید و خط و نشان که پرونده بدهی شرکتی که حدود ۱۰ سال پیش در آن بعنوان کارمند حسابداری پاره وقت و نامه رسان بودم در حال اقدام است و باید سریعتر مراجعه نمایم و من نیز بارها متذکر شدم که بنده یک کارمند پاره وقت بودم و هیچ سمت و عضویتی در شرکت نداشتم اما ماجرا قدری دردناکتر شد با آنکه دیگر به تماسهای مکرر پاسخ نمیدادم حالا به یکی از شرکای بنده که سالهای بعد دفتری ساختمانی با هم داشته و بمدت یکسال فعالیت کردیم و مالیات آنرا نیز تمام و کمال پرداخت نمودیم و هیچ ارتباطی با شرکت گفته شده نداشته و از آن نیز بی اطلاع بودند و بسیار با ایشان رودربایستی هم داشتم تماس گرفته و همان سخنان را در ارتباط با شرکتی که ۱۰ سال پیش در آن کار کردم ارائه نمودند و خط و نشان کشیدند و ... حال با توجه به این آبروریزی و ضربه با جایگاه و شان اینجانب و احتمال بدبین شدن جامعه دوستان که عموما شراکتهای ساختمانی با هم داریم، راهکاری برای برخورد قانونی جدی بر اساس موارد ادعایی که تماما تایید مینمایم و هیچگونه خلاف واقعی در آن نخواهد بود ارئه نمایید پیشاپیش از راهنمایی و همکاری شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید از طریق بازرسی سارمان امور مالیاتی پیگیری نمایید.

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق بازرسی سارمان امور مالیاتی پیگیری نمایید.

باسلام
از طریق بازرسی سازمان امور مالیاتی پیگیری کنید.

با درود ازطریق بازرسی سازمان امور مالیاتی اقدام کنید

با سلام
از طریف سازمان بازرسی امور مالیاتی اقدام کنید

بادرودوسلام ازطریق بازرسی سازمان امور مالیاتی اقدام نمایید.

موضوع را از طریق بازرسی سازمان امور مالیاتی پیگیری کنید.