آیا امکان داره اون امضا مشخص بشه یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #14814048

سلام
سال ۹۸ برج ۸ از یه شخصی زمینی معامله کردم این زمین شریک داشت شریک گفتن که فروشنده مشکل داره تصادف کرده داره می ‌ره بیمارستان فقط میاد قولنامه رو امضا می‌کنند می‌ره فروشنده اومد یه امضا جعلی زد و یه اثر انگشت جعلی که هیچ کدومش ماله خوش نیست آیا کارشناس امضا می‌تونه تشخیص بده این امضا ماله آینه یا خیر رو امضا هیچگونه اسمی نروشته سریع یه امضا الکی زده و یه دستکش دستش کرده اثر انگشت زده و رفته ماهم اعتماد کردیم و مبلغ های زمین را به شریک پرداخت کردیم

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در این مورد اولا هر گونه امضایی از سوی فروشنده مثبت قرارداد خواهد بود و تغییر امضا نمی تواند منجر به عدم تعهد باشد، اما در باب امکان اثبات با توجه به توضیحات نیازمند شواهد می باشید؛ در هر صورت عملیات طرفین مقابل به نظر می رسد مبتنی بر تبانی و سونیت بوده که اگر صوری باشد اساسا قرارداد باطل است ، و شما می توانید وجه مذکور را پس بگیرید؛ آرزوی موفقیت.

با سلام توضیحات گنگ نا مرتبط میباشند .اگر امدن و خودشان بودن چرا جعلی اگر خود شخص نبوده که هیچ