آیا دعوای نامبرده مبنی بر ممانعت از حق نتیجه ای برایش داره در صورتی که ملک مشاع هستش؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۳ #14738124

سلام
بنده خانمی ۶۰ ساله هستم سال ۹۱ مادرم فوت شدند. پدرم دو تا زن داشت. ماترک پدرم دو تا خانه و دو قطعه زمین کشاورزی بود. یکی از خانه ها در اختیار مادرم و یکی دیگر در اختیار زن دوم پدرم بود. این تقسیم موقت رو توافقی انجام دادیم. وارثین مادرم هم من و یک خواهر م هستیم الان بعد از چند سال از فوت مادرم خواهر بنده دادخواستی علیه من داده مبنی بر ممانعت از حق درمورد خانه ای که در اختیار مادرم بوده و من بعد از مادرم استفاده میکردم خواهرم تا الان هیچ اعتراضی نداشت و هیچ صحبتی نکرده بودن حتی من پانزده میلیون سال ۹۲ هزینه تعمیر خانه کردم هیچی نداده بهم. آیا دعوای نامبرده مبنی بر ممانعت از حق نتیجه ای برایش داره در صورتی که ملک مشاع هستش و تقسیم موقت بوده بین وارثین؟تکلیف هزینه ی که بابت تعمیرات انجام دادم چی میشه میتونم پس بگیرم؟ طبق سند رسمی هم مادرم هرچی داشتن رو به شخصی غیر از وارثین خود منتقل کردن و الان قانونا وارثی ندارن شخص ثالث هم الان بعنوان ورود ثالث پرونده می‌تونه وارد بشه بعنوان ذینفع یا نه؟ پرونده کیفری هستش یا حقوقی؟ممنون

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی ممانعت از حق دعوی کیفری است