راه حلی برای گرفتن دستور پلمب و توقیف ملک موقت را چگونه می‌شود گرفت؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۰ #14522613

با سلام
پدر بنده تازه فوت کرده است ایشان همسر دوم داشته که در حال حاضر به جرم فروش مال غیر که در زمان حیات پدرم بوده انجام داده تحت تعقیب میباشد و متواری هست /بعد از فوت پد رم با سند سازی املاک روستا که سند ندارن رو فروخته و عده ای در آنجا رفته اند ومیگویند که خریدن و حتی یک طبقه از آن ویلا هنوز اثا ث بنده در آنجا میباشد /برای مهرو موم گفتن باید اول انحصار وراثت بگیریم که زمان بر هست تشکر میکنم هر چه سریع تر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواست دستور موقت ارائه دهید

با سلام
درخواست دستور موقت ارائه دهید

سلام وقت بخیر
اقدام به اخذ دستور موقت نمایید.

با درود بایستی دستور موقت بگیرید....

می بایست دستور موقت اخذ نمایید

با سلام باید بیشتر بررسی گردد تا بتوان اظهار نظر نمود

درود
نسبت به اخذ دستور موقت اقدام نمایید