شکایت بخاطر خیانت نمایم، او هم مطلع میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۲ #14511622

با سلام بخام از همسرم بخاطر خیانت شکایت کنم اونم درجریان قبل رسیدگی و پرینت پیامکا و تماساش مطلع میشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مطلع می شوند و به ایشان پیامک ارسال می شود

سلام
اگر باعث شود اطلاع ایشون از کشف حقیقت جلو گیری کند متهم مطلع نمی کنند
ولی نگران نباشید اگر مدرک علیه ایشان باشد تفاوتی نمی کند مطلع شود یا نشود

با سلام
بله برای ایشان نیز ابلاغیه صادر تا ایشان نیز جهت دفاع از خود از شکایت شما مطلع شود

سلام و درود
ممکن است بخش کمی از تحقیقات بدون احضار متهم صورت گیرد ولی نهایتا احضار میشود و مطلع میگردد، با مقام تحقیق در این مورد را مطرح کنید.

با سلام وقت شما بخیر
با توجه به سیستمی و الکترونیکی شدن جریان و روند رسیدگی ها به محض ثبت هر نوع دادخواستی اعم از کیفری و حقوقی و اظهارنامه و... و در صورت داشتن ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه ثنا برای شخص مخاطب و خوانده دعوا پیامک ارسال شده و در جریان قرار خواهد گرفت .موفق باشید
التماس دعا

با سلام
قطعا پس از ثبت در دفتر خدمات قضایی پیامکی برای وی ارسال می شود ، ضمنا پرینت مکالمات و تماس ها به علت دفاع از حقوق متهم و اصل برائت سخت داده خواهد شد

با سلام
بله قطعا ایشون هم در جریان رسیدگی پرونده قرار خواهند گرفت تا بتوانند از خودشون دفاع کنند