آسیب و ورم کمرم بعد از ۲۰روز از تصادف بدتر شده است،شامل دیه نمیشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۰ #14463808

تصادف کردم ومقصر نبودم،از ناحیه کمر و سر آسیب دیدم و سردرد دارم بعد ۲۰ روز،کمرمم ورمش بیشتر شده،ایا شامل دیه میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید از دادسرا درخواست کنید تا مورد معاینه مجدد توسط پزشکی قانونی در خصوص شما انجام پذیرد .

با سلام
اگر بعد از معاینه اولیه پزشکی قانونی تورم به وجود آمده میتوانید درخواست معاینه مجدد دهید و با توجه به معاینه اگر
دیه ای به شما تعلق بگیرد مشخص می شود.

با سلام
چنانچه شکایت کردید و پزشکی قانونی رفته باشید ودرمعاینه تورم قید شده باشد دیه تعلق میگیرد اگر بعد ازمعاینه تورم بوجود آمده باشد تقاضای معاینه مجدد نمایید

شما در اصل تصادف اصلا به پزشکی قانونی مراجعه نکرده بودید؟
در صورتی که مراجعه کنید و تشخیص دهند به علت تصادف بوده چرا دیه دارد

سلام و وقت بخیر
اگر آثاری از تصادف بر جا مونده باشه و شکایت نکردید ، می توانید طرح شکایت نمایید و از کلانتری نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و با بررسی پزشکی قانونی و تشخیص آسیب دیدگی ممکن دیه یا ارش تعیین نمایند .

در صورت تایید نظریه پزشکی قانونی ومشخص شدن مقدار ارش دیه تعلق می گیرد