آیا اینکه مدرک دیگه ای از متوفی ندارم میتونم انحصار وراثت رو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۵ #14289484

برای کسی که فقط نام و نام خانوادگی و اسم پدرش رو دارم جهت پرونده اثبات مالکیت باید انحصار وراثت بگیرم میشه دقیق راهنمایی بفرماید باید برم شورا یا دفتر خدمان قضایی

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
ضمن درخواست استعلام از اداره ثبت احوال مشخصات تمام وراث به شما ارائه خواهد شد.

سلام .در این مورد در درخواست گواهی حصر وراثت باید استعلام از اداره ثبت احوال خواسته شود.درخواست در دفتر خدمات قضایی ثبت و به شورا ارسال می شود.

با سلام ،این مورد در حیطه وظایف شورای حل اختلاف می باشد . شما می توانید دادخواست انحصار وراثت را به شورا تقدیم و در آن دادخواست تقاضای استعلام وراث متوفی از ثبت احوال را داشته باشید

سلام و وقت بخیر.
از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست گواهی حصر وراثت میکنید که به شورای حل اختلاف داده خواهد شد.در همان دادخواست استعلام وراث متوفی از ثبت احوال را بخواهید که شورا اقدام و دستور استعلام را میدهد.
موفق باشید

از طریق ثبت احوال استعلام کنید تمامی وارثین به همراه مشخصات کامل آنها به شما داده میشود.

باسلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نموده در داد خواست تقاضاای استعلام از اداره ثبت احوال را نمایید